h1

Tentang “killing-him-softly-crap”…

Saturday, July 5, 2008

 

my beyb

Posted 07/5/2008 4:45 pm

ya memang, musti pinter2.

kaum lo itu kadang2 brengsek, manfaatin kaum adam yg naksir mereka setengah idup. serigala berbulu domba. makanya gue wanti2 sama lo, jangan jadi cewek yg kayak cewek kebanyakan: jualan kasian, jualan air mata, jualan manja doang bisanya, padahal munafik, tega dan brengsek.
sori, kenyataan.
cowok juga mustinya nggak sembarangan bersikap baik sama cewek. nggak sembarangan rela berkorban demi cewek. nggak sembarangan mau digantung nggak jelas sambil diporotin ampe abis. ludes.

u know lah beyb, for me, it feels like near to the death when hurted by the one i love.

the one i love so.

damn!

 

(Hmm, rupanya dia emang bener2 lagi sedih ya… Ampe segitunya. Jadi inget kata House: “Everybody lies…” Termasuk cewek manis dan baik-baik pun bisa jadi tega dan kejam di tengah pesonanya yang memikat. Ironis. Banyak yang ironis. Banyak yg munafik. Banyak yg penuh penyangkalan. Life’s a little struggle, Dude… If life’s a game, then you’ve win a level by forget that killing-you-softly-crap.)

For God sake, just forget and get away from her!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: